trzaskanie drzwiami, i klamrami od pasów po drzwiach - albo niedajboże po szybie!!! (wiem że ciężko trafić nią w szybę - ale już spotkałem się - na szczęście tylko raz - z takim zdolnym...)
Co Was denerwuje u jadącego z Wami pasażera? :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lepickyZamieszczone przez szkodaAdamB napisał/a:
-mazanie zaparowanych szyb rękami
o totototoArtur / RMG
Moja Octavka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=30164
Komentarz
-
-
Re: Co Was denerwuje u jadącego z Wami pasażera?
Zamieszczone przez AdamB-ktoś się bawi klimatyzacją
-ktoś bawi się kratkami od nawiewu
-kopie przy wsiadaniu w drzwi lub próg
-włazi w zaśnieżonych lub zabłoconych buciorach
do tego bym dodał
-trzaskanie drzwiami
-rzucanie klemą od pasa po drzwiach i po plastikach
-zawadzanie butami podczas wysiadania o plastiki.
Jedzenie dopuszczam tylko przy długich wyjazdach. Normalnie nie ma takiej opcji..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Spory- w większym składzie (pasażer z boku, trzech delikwentów na kanapie) puszczanie bąków i udawanie, że nic się nie stało, że to najpewniej z zewnątrz :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB-ktoś się bawi klimatyzacją
-ktoś bawi się kratkami od nawiewu
-kopie przy wsiadaniu w drzwi lub próg
do tego bym dodał
-trzaskanie drzwiami
Jedzenie dopuszczam tylko przy długich wyjazdach. Normalnie nie ma takiej opcji.
Komentarz
-
-
Wszystko wyżej :!:
A najgorsze to jest palenie papierosów :!: :!: :!: :!: i nie trzymanie nóg na wycieraczkach.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Jak bawi się radiem...
I ponadto:
- włażenie do auta z buciorami uśniezonymi i upiaszczonymi...(ja sam przez dwa tygodnie tyle nie naniosę co taki jeden mój znajomy za jednym wsiadaniem)
- żarcie w sposób niekruszący toleruję, ale nie lubię upychania opakowań w schowkach i kieszenich i "zapominania" wyrzucenia tego szajsu w trakcie np. tankowania
Wkurwia, ale to dosłownie wkurwia mnie do białości "wprowadzanie się do mojego samochodu"Rzecz polega na tym: podwożę np. ciotkę czy tak kogoś, ciotka najpierw wstawi torbę z tyłu, torebkę pod nogi, zdejmie płaszcz, złoży na pół, położy za mną na miejscu pasażera, siądzie gnieżdżąc się przy tym jak kwoka itp... itd. Trwa to dobre kilka minut, podobnie przy wysiadaniu... a gdzie to poożyłam, a gdzie to mam...
Najbardziej irytujące jest to, że ktoś taki ma w moim aucie więcej rzeczy niż ja sam.....
Komentarz
-
-
Wkurwia, ale to dosłownie wkurwia mnie do białości "wprowadzanie się do mojego samochodu"Rzecz polega na tym: podwożę np. ciotkę czy tak kogoś, ciotka najpierw wstawi torbę z tyłu, torebkę pod nogi, zdejmie płaszcz, złoży na pół, położy za mną na miejscu pasażera, siądzie gnieżdżąc się przy tym jak kwoka itp... itd. Trwa to dobre kilka minut, podobnie przy wysiadaniu... a gdzie to poożyłam, a gdzie to mam...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Mnie denerwuje dosłownie wszystko to o czym pisaliście ale to uderzanie buciorami o próg doprowadza mnie do szału :evil: Dlatego najbardziej lubie jeździć z bratem bo jego denerwuja te same rzeczy :szeroki_usmiechPozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB-kopie przy wsiadaniu w drzwi lub próg
do tego bym dodał
-trzaskanie drzwiami
-komentuje moja jazdę i mówi jak mam jechać
Komentarz
-
-
Zapomniałem dodać jeszcze jednego co mnie denerwuje... Moja żona jak na skrzyżowaniu sprawdza makijaż w lusterku :diabelski_usmiech*************
Tłumaczenia, kursy językowe i korepetycje j. angielski.
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBNie zabieraj żony*************
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB
Ale wiesz, że to wybuchowa mieszanka*************
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lepickyZapomniałem dodać jeszcze jednego co mnie denerwuje... Moja żona jak na skrzyżowaniu sprawdza makijaż w lusterku :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez przemek88-komentuje moja jazdę i mówi jak mam jechać
ale kiedyś wiozłem jakąś tam ciotkę co próbowała z tyłu coś doradzać czy komentować, to tak ją przewiozłem, że najpierw zamilkła a potem zsuwała się coraz niżej, że w końcu głowę miała poniżej szyb :lol:
BKD, trasa Warszawa->Kielce, średnie spalanie=11L :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
mnie podobne rzeczy co was denerwują ale dodam jeszcze jedno nie lubie jak ktoś jedzie ze mną z tyłu i nie zapina pasów albo rozkłada się jak na tapczanie oczywiście bez pasów oraz migdalenia sie z tyłu podczas jazdy miałem kilka takich przypadków. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
z leżeniem i migdaleniem radzę sobie bardzo szybko redukcja pedal to the metal i po hamplach :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak spadnie z fotela to już siedzi jak przyszyty i w pasach :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osto ja dodam jeszcze to że jak ktos co siedzi z tyłu łapie za fotel przedni i sie podnosi do góry!!!*************
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lepickyalbo wbija kolana w mój kręgosłup :twisted:Artur / RMG
Moja Octavka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=30164
Komentarz
-
Komentarz